Атестації

Наші учні регулярно здають іспити з танцювальнго спорту. Оцінювання проводять судді національних та міжнародних категорій.

Змагання

Регулярна участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях зі спортивного танцю - наш пріоритет та запорука успіху наших учнів.

Майстер класи

Танці відкривають нові можливості!

Друзі, запрошуємо Вас у нашу танцювальну сім’ю. "Денс Арт" це школа танцю для всіх бажаючих бути здоровими, красивими, життєрадісними, граціозними і впевненими в собі, незалежно від віку, статі, танцювального досвіду і навиків.

Як стати чемпіоном.

Чемпіонами не народжуються, чемпіонами стають. Майбутнього чемпіона можна впізнати по наполегливій праці, наполегливості і королівському терпінню. До будь-якої зв'язці він підходить творчо і з азартом. Чемпіона відрізняє зухвалість мислення, якщо ви й думати про таке боїтеся, він вже зробив і пішов далі. Танцюрист, налаштований на чемпіонство, чітко уявляє свою мету і здійснює конкретні кроки по його досягненню, для нього кожен турнір - не просто етап, який можна виграти, а можна і програти, для нього немає «можна», він налаштований показати кращий результат і перемогти . Його виділяє презентабельність, організованість і зібраність. Дисципліна для нього перш за все, він пунктуальний, як годинник. Він чесно, в першу чергу, перед самим собою, тренером і партнеркою інтенсивно працює на результат, і постійно прагне зростати. У вишколах він дуже вимогливий, для чемпіонів немає поблажок і недоробок, раптом не помітять, тут все має бути ідеальним. У його парі панує глибоке взаємну довіру і повагу. Тому він упевнений у своїх силах і в своїй парі. Він знає, в чому його сильні і слабкі сторони і прагнути показати тільки найкраще. Його волі до перемоги можна тільки позаздрити. До того ж чемпіони завжди дуже привабливі, як внутрішньо, так і зовні. Ця внутрішня сила підкорює з першого погляду, а наскільки чуттєвими є його танці !? Чемпіон володіє дивовижною харизматичністю і яскравим творчим смаком, який проявляється у виборі костюма, музичної добірці для шоу-номерів, своїх козирів-рухів. І можна помітити, що всі ці зусилля чемпіон доклав сам: вибрав мету, прагне її досягати кожен день, він не покладався на удачу, а намагається бути краще і стати першим, в ньому могло бути тільки 2% таланту, а 98% - завзятості, працьовитості та емоційності в танці. Тому у кожного є шанс стати чемпіоном, варто тільки захотіти і не втрачати з уваги свою мету, не опускати руки ні за яких обставин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *