Атестації

Наші учні регулярно здають іспити з танцювальнго спорту. Оцінювання проводять судді національних та міжнародних категорій.

Змагання

Регулярна участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях зі спортивного танцю - наш пріоритет та запорука успіху наших учнів.

Майстер класи

Танці відкривають нові можливості!

Друзі, запрошуємо Вас у нашу танцювальну сім’ю. "Денс Арт" це школа танцю для всіх бажаючих бути здоровими, красивими, життєрадісними, граціозними і впевненими в собі, незалежно від віку, статі, танцювального досвіду і навиків.

Секрети атлетичного тіла бального танцюриста

Великий фізик Альберт Ейнштейн назвав танцюристів атлетами Бога. У багатьох з них ідеальні пропорції тіла, дивлячись на які покриваєшся плямами від заздрощів. Красива м'язова маса танцюристів привертає увагу і допомагає їм легко справлятися з найскладнішими рухами і позиціями. Життя у танці, спорт і правильне харчування - це основа гарного тіла танцюриста. Як же досягти таких результатів без багаторічної праці і підготовки? Часто хочеться вже зараз блищати на паркеті гарною фігурою. Для правильної постави і розвитку рухливості, розтяжки ідеальні йога, пілатес або фітнес-йога. До того ж, кажуть, що асани і пранаями, вправи йоги, сприяють зціленню духу і тіла. Для розвитку м'язової маси ідеальні заняття в тренажерному залі чи фітнес, але тільки під наглядом кваліфікованого тренера, щоб відразу собі не нашкодити. Для розвитку витривалості і підтримки серцево-судинної системи в здоровому стані рекомендується виконувати на початку і в кінці тренування «кардіо» вправи 30 і більше хвилин. Головне пам'ятати, що для кожного спортсмена інтенсивність і час «кардіо» тренувань встановлюється інструктором індивідуально, виходячи з вашої фізичної підготовки, універсальних особливостей і стану здоров'я. Для зменшення вмісту жиру в організмі або підтримки такого низького рівня дотримуйтеся правильного харчування. Для правильного дихання і досягнення гармонії між тілом і духом корисні заняття йогою і калланетикой, тобто фітнес-гімнастика, яка являє собою симбіоз східної гімнастики і дихальних вправ, спрямована на розтяжку всіх груп м'язів і масивну статичне навантаження. Такі вправи, за словами фахівців, замінюють 24 години аеробіки. 10 спортивних танців 2-х програм різні за інтенсивності. Хоч і кожен рух спортивного танцюриста виглядає з боку легким і простим, н-р, в самих повільних по темпу танцях програм: повільний вальс, фокстрот або румба, - насправді спортсмену необхідно мати атлетичне тіло, технічну підготовку, витривалість, сильні ноги і руки, правильне дихання і внутрішню концентрацію, правильну поставу і годинник відпрацювань зв'язки в танцювальному залі. Варто зауважити, що фізичні вправи в тренажерному або танцювальному залі сприяють зняттю стресу і негативних емоцій, таким чином, досягається внутрішня гармонія і підвищується настрій, що, безумовно, сприяє кращій концентрації на тренуваннях і поліпшенню результатів. Отже, для того, щоб в швидкі терміни досягти атлетичної статури, при цьому досить пластичного і поступливого для виконання складних рухів спортивної програми танцю, можна за допомогою йоги, пілатесу, правильного харчування, і тренування з «кардіо» навантаженнями і обтяженнями, корисним у підготовці також є спринт. Не забувайте про фізичної складової підготовки до турнірів і будьте неперевершеними на паркеті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *