Атестації

Наші учні регулярно здають іспити з танцювальнго спорту. Оцінювання проводять судді національних та міжнародних категорій.

Змагання

Регулярна участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях зі спортивного танцю - наш пріоритет та запорука успіху наших учнів.

Майстер класи

Танці відкривають нові можливості!

Друзі, запрошуємо Вас у нашу танцювальну сім’ю. "Денс Арт" це школа танцю для всіх бажаючих бути здоровими, красивими, життєрадісними, граціозними і впевненими в собі, незалежно від віку, статі, танцювального досвіду і навиків.

Як доглядати за жіночими туфлями для бальних танців?

Кожен танцюрист знає, що вплив води і прання дуже погано впливають на стан туфлею, тому, в першу чергу, для того, щоб не вдаватися до таких кардинальних методів, необхідно піклується про власні ніжках, зокрема про шкіру ваших ступень. Шкіра ніг вимагає постійного підживлення та догляду, частою чищенні і обробці. В таких цілях використовують різні креми, лосьйони з пом'якшення, зволоженню ніг і ступень, а також тальки та спреї, які борються з виникненням шкідливих бактерій, що поширюють інфекцію і неприємні запахи, н слід забувати, що вони допоможуть запобігти зайвому потовиділенню. У магазинах можна знайти спеціальні ортопедичні устілки, які допомагають не тільки максимально зберегти чистоту взуття, але і роблять туфлі більш комфортними і стійкими. Як правильно доглядати за устілкою танцювальних туфель? Правильний догляд за устілкою танцювальних туфель продовжить термін їх служби і довше збереже її цілісність і зручність. Як правило, устілки виконують зі штучних і натуральних матеріалів, залежно від виробника і ціни вашого виробів. Наприклад, ТМ «Dance naturals» використовує у своїх виробах тільки натуральну шкіру, що прямо пропорційно відбивається на вартості туфлею. Але якщо у вас не дана торгова марка, не турбуйтеся, все одно через рік при будь-якій експлуатації тренувальне взуття варто змінити на нову, бо мати туфлі і для виступів, і для тренувань з натуральної шкіри дозволена розкіш для професіоналів. До того ж ненатуральні устілки мають свої переваги. За штучними матеріалами простіше і легше доглядати, устілка з натуральної шкіри забезпечує більший комфорт, але і вимагатиме від вас спеціального постійного догляду. Важливо кожне тренування не забувати використовувати спеціальний тальк або порошок від бактерій, а під час вибору туфель звертати увагу на склепіння стопи, форму колодки, якість підошви. Обов'язково використовуйте накаблучники для того, щоб продовжити термін служби танцювальних набійок і зайвий раз не дряпати паркет. Якщо накаблучники вже частково стерлися, не забувайте їх частіше міняти, вони відповідають за стійкість танцюриста. Найчастіше Бальниці вибирають туфлі з темного, чорного або світлого сатину, який вимагає особливого догляду. Сатин слід чистити тільки спеціальними засобами для догляду за сатиновою взуттям, ні в якому разі не терти щіткою і не мити водою - це робить волокна тканини більш тонкими, що може стати причиною появи плям, вимивання кольору, освіти катишек і навіть порушення цілісності тканини. Особливу увагу приділіть швах, кріпленням устілки і каблука, застібкам. Слідкуйте за станом хлястиків, ті місця, в яких тканина може перетиратися, можна змастити натуральним маслом або підкріпити сатин із зворотного боку пришивних гумкою. Слідкуйте за танцювальним взуттям, не забувайте доглядати за вашими ніжками і танцювальні туфлі будуть радувати вас зручністю, комфортом і здоровою середовищем для ваших красивих ніжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *